Sveriges dyrbaraste bearnaise – nu också bäst i test!
För tre år sedan satt vi på Danyel Couets toppkrog Allegrine och hade middag. Dagen till ära fick vi smaka på några handgjorda såser. Visst, middagen var god, men såserna. My god, vad var det här!? Vad innehöll de? Eller var det så att de snarare inte innehöll saker? Eller en kombination? Danyel var på gott humör. Han visste. Under många år hade han nämligen finjusterat och utvecklat dessa såser som bara innehåller de finaste råvarorna och inga onaturliga E-ämnen.
Efter den middagen handlade allt om att försöka skala upp såserna med bibehållen smak och kvalitet. Och nu har vi lyckats – vi finns i fler och fler butiker. Men gentemot de stora drakarna är vi dock fortfarande en uppstickare, så gissa om vi blev lyckliga häromdagen då ”Allt om mat” skickade upp oss på första plats i deras stora bearnaise-test. På första plats i hela Sverige! En expertjury hade provsmakat 12 olika beor och vår fick kommentarer som, “Den som mest liknade en hemslagen bea” och “Ser verkligen ut som en bearnaisesås ska göra!”.
Vår position, Sveriges dyrbaraste bearnaise, har nu bekräftats av ett gäng gourméer. Det är inte bara ett reklamuttryck, vi är Sveriges dyrbaraste bearnaise på riktigt. Det är ju inte bara att den goda smaken har segrat. Det är också en seger för att fler börjar äta nyttigare och rena såser. En seger för allt som vårt företag och Danyel Couet står för. Vi ska närma oss olika produkter och sedan ska vi göra allt för att förädla dem. Om det är ketchup vi bestämmer oss för, ja, då ska vi göra Sveriges dyrbaraste ketchup. Om det är vaniljsås likadant.
Helt enkelt, Sveriges dyrbaraste, By Danyel Couet.